New Profesional Consult 930 x 122

filarmonica pitesti

Simfonie şi rugăciune la Piteşti

Rugăciunea „Ave Maria” va fi interpretată în debutul concertului de joi, la Filarmonica Piteşti, în semn de solidaritate pentru situația din Ucraina.

Citiți și: Concert caritabil, în acest weekend, la Filarmonica Pitești

„Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vă dă întâlnire joi, 3 martie, de la ora 19:00, la primul concert simfonic al lunii. De la ora 19:00, în Sala „Simfonia”, artiștii piteșteni și invitații vor interpreta pagini muzicale semnate de J. Brahms și G. Bizet. Dirjorul spaniol, orchestra simfonică și violonista Kim Yoonhee, solista serii, vor interpreta „Concertul pentru vioară și orchestră” de J. Brahms. În partea a doua, publicul va audia „Simfonia în Do majo”r de G. Bizet.

Ca semn al solidarității cu situația actuală din Ucraina, colegii din orchestra simfonică vor interpreta, în debutul concertului, „Ave Maria” de Frantz Schubert.

Citiți și: Puteți cumpăra bilete la “Proconsul Simfonic”!

Intrarea în sala de spectacole se va face pe baza certificatului verde, participarea publicului fiind de 30% din capacitatea sălii de concert. Spectatorii vor purta obligatoriu masca de protecție.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Abonații au intrare gratuită la concert.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente”, anunţă Primăria Piteşti.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

SMART KIDS 570×90