New Profesional Consult 930 x 122

simona bucura oprescu

Simona Bucura-Oprescu, la inaugurarea grădiniței TIP PITIC Mioveni din Măgdăcești, Republica Moldova

Simona Bucura-Oprescu, la inaugurarea grădiniței TIP PITIC Mioveni din Măgdăcești, Republica Moldova.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

În weekend-ul recent încheiat, alături de primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, și de reprezentanți ai Consiliului Local din Mioveni, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, a participat în Măgdăcești, Republica Moldova, la inaugurarea Grădiniței TIP PITIC Mioveni.

„Este un obiectiv realizat cu sprijin material oferit de Consiliul Local Mioveni, în baza Acordului de Înfrățire existent între cele două administrații locale.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

A fost o bucurie și o onoare să mă aflu în mijlocul unor oameni speciali, calzi și primitori așa cum sunt primarul din Măgdăcești, Liuba Cojocaru, reprezentați ai administrației locale și localnici pe care i-am simțit vibrând profund românește.

Sunt frații noștri de sânge, limbă, neam și credință creștin-ortodoxă, iar împreună le oferim copiilor din Măgdăcești rădăcini și aripi: rădăcini prin identitatea noastră comună și aripi prin lumina pe care le-o oferă dascălii.

Copiii din Măgdăcești vor avea, astfel, cel mai prețios „pașaport” pe care îl putem oferi unui copil în viață: educația!”, transmite Simona Bucura-Oprescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90