simona bucura oprescu

Simona Bucura-Oprescu, la inaugurarea grădiniței TIP PITIC Mioveni din Măgdăcești, Republica Moldova

Simona Bucura-Oprescu, la inaugurarea grădiniței TIP PITIC Mioveni din Măgdăcești, Republica Moldova.

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

În weekend-ul recent încheiat, alături de primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, și de reprezentanți ai Consiliului Local din Mioveni, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, a participat în Măgdăcești, Republica Moldova, la inaugurarea Grădiniței TIP PITIC Mioveni.

„Este un obiectiv realizat cu sprijin material oferit de Consiliul Local Mioveni, în baza Acordului de Înfrățire existent între cele două administrații locale.

Citiți și: „Toți românii trebuie să aibă acces la serviciile medicale!”

A fost o bucurie și o onoare să mă aflu în mijlocul unor oameni speciali, calzi și primitori așa cum sunt primarul din Măgdăcești, Liuba Cojocaru, reprezentați ai administrației locale și localnici pe care i-am simțit vibrând profund românește.

Sunt frații noștri de sânge, limbă, neam și credință creștin-ortodoxă, iar împreună le oferim copiilor din Măgdăcești rădăcini și aripi: rădăcini prin identitatea noastră comună și aripi prin lumina pe care le-o oferă dascălii.

Copiii din Măgdăcești vor avea, astfel, cel mai prețios „pașaport” pe care îl putem oferi unui copil în viață: educația!”, transmite Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441