Donaris 930 x 122

mioveni

Simona Bucura-Oprescu: La mulți ani, Mioveni! La mulți ani, Petru și Pavel!

Comunicat de presă

Citiți și: Argeș. Investiție de 28.000.000 de lei!

Simona Bucura-Oprescu: La mulți ani, Mioveni! La mulți ani, Petru și Pavel!

În fiecare an, la 29 iunie, credincioșii ortodocși îi slăvesc pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Citiți și: Nicolae Pavelescu: Investițiile în infrastructura rutieră se mișcă bine

Este o zi specială pentru orașul Mioveni care în această perioadă aniversează împlinirea a 538 de ani de la prima atestare documentară, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Simona Bucura-Oprescu: La mulți ani, Mioveni! La mulți ani, Petru și Pavel!

Sfinții Apostoli Petru şi Pavel sunt protectorii și patronii spirituali ai comunității din Mioveni, iar astăzi se dă startul Zilelor Orașului prin sărbătorirea hramului Catedralei din Mioveni, unul dintre cele mai impresionante lăcașuri de cult din România. Catedrala este închinată, la rândul ei, Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel.

Le doresc locuitorilor din Mioveni să aibă parte de multe bucurii, de sănătate, iar administrației locale condusă de primarul Ion Georgescu cât mai multe proiecte de succes pentru întreaga comunitate!

Totodată, le transmit cele mai calde urări de fericire, bunăstare și împliniri pe toate planurile tuturor locuitorilor din Mioveni și din Argeș care azi își serbează onomastica!

La mulți ani!”, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90