930×122 POSADA 5

ie

Simona Bucura-Oprescu: Muscelul rămâne capitala iei românești!

Comunicat de presă PSD Argeș

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Noi fonduri pentru dezvoltare locală!

Simona Bucura-Oprescu: Muscelul rămâne capitala iei românești!

Ieri, în zi de mare sărbătoare creștină, Nașterea Sf. Ioan Botezătorul, o echipă a PSD, în frunte cu deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, a participat la slujba de hram a bisericii bolniță a Mănăstirii Negru Vodă din Câmpulung. Tot azi a fost sărbătorită și Ziua Universală a Iei.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Pact pentru Tineri!

“Am purtat cu bucurie costume populare tradiționale din zona Muscel, pentru că de Ziua ei, IA de Muscel trebuia să demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, că este regina iilor.

Ne-am smerit ascultând cuvântul Domnului și ne-am rugat pentru pace în lume.”, a transmis Simona Bucura-Oprescu.

Notă: Biserica bolniței (1718) cu hramul Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul a fost ridicată pe locul unui vechi paraclis din lemn, adaptată funcțiilor de capelă. Ultimul strat de pictură a fost realizat de Gheorghe Tattarescu în 1856.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Bucur spune:

    V-ați smerit tu și cu soțul tău, cu 35 000 de lei pe lună, după declaratia6de avere. De la stat, numai de acolo. Nu vă e rușine să vă fie, lumea trăiește rău, din ce în ce mai rău, datorită vouă, niște nonvalori, care conduceți țara spre dezastru. Citesc pe aici ca ești la toate evenimentele, când mai muncești?

  • Georgescu spune:

    Bucura, ce e mult nu e bun. S-a săturat lumea de voi. Niște ordinari abonați la banii publici , fără să facă nimic bun, doar gargară. Poate citești p-aci, lumea trăiește rău, tot mai rău și vă disprețuiește în fiecare zi. Sunteți niște căpușe ale societății, îmbrăcați în ie, de data asta.

570 X 90 CAPRA 3