New Profesional Consult 930 x 122

Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea

Sinestezii: Un recital extraordinar de muzică la Pitești

Sinestezii: Un recital extraordinar de muzică la Pitești

Citiți și: Spectacol inedit în Pitești!

Locație: Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea, Strada Armand Călinescu 4, Pitești

Data și ora: Vineri, 10 mai, ora 19:30

Bilete disponibile exclusiv pe: iabilet.ro

Pregătiți-vă pentru o seară de neuitat la Pitești cu spectacolul „Sinestezii”, unde emoțiile și muzica se întâlnesc într-o explozie de trăiri intense. Evenimentul, găzduit de Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea, vă promite o experiență culturală remarcabilă alături de Cătălin Stepa (chitară și voce) și Aurelian Epuraș (pian).

Sinestezii: Un recital extraordinar de muzică la Pitești/Despre artiști:

– Cătălin Stepa este un talent recunoscut, care a lansat în toamna anului 2018 albumul „Ea vine joi”. Fiul Tatianei Stepa, Cătălin duce mai departe moștenirea muzicală familială, adăugând propria sa viziune artistică.

– Aurelian Epuraș este nu doar profesor de pian la Școala Gimnazială „I. G. Duca” din Petroșani, ci și un inovator în domeniul muzical, fiind fondatorul proiectului „Fabrica de pian”. Datorită eforturilor sale, a fost posibilă achiziționarea unui pian de concert pentru elevii săi, marcând un succes major după un an de muncă asiduă.

Despre spectacol:

„Sinestezii” este un concept unic de spectacol, născut din colaborarea dintre Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș.

Prin combinarea chitarei, pianului și vocilor lor, acești artiști creează un amalgam de sunete și emoții, oferind publicului o experiență plăcută și memorabilă.

Nu ratați ocazia de a fi parte din acest spectacol de muzică excepțional, ce va avea loc într-o seară specială de primăvară.

Rezervați-vă biletele acum pe iabilet.ro și veniți să experimentați magia muzicii live, într-un cadru intim.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3