930X122 MAIA

penitenciarul mioveni

SINUCIDERE ÎN PENITENCIARUL MIOVENI

Sinucidere în Penitenciarul Mioveni. Autorul crimei din luna martie din comuna argeșeană Moșoaia, Constantin Cornel Diaconu, s-a sinucis aseară.

Citiți și: Nunți după gratii. Unele se încheie înainte să înceapă

Individul era închis în Penitenciarul Mioveni (foto) în arest preventiv, după ce în martie anul acesta și-a înjunghiat mortal concubina, o femeie de 30 de ani, mamă a doi copii.

Amintim că atunci bărbatul a fugit de la locul faptei, fiind prins de jandarmi chiar în momentul în care încerca să se sinucidă. Amănunte, AICI. Nu a „reușit” atunci, încă în libertate, a „reușit” acum, în pușcărie!

Citiți și: Argeș. Momente cutremurătoare la Penitenciar!

„Persoana privată de libertate D.C.C., în vârstă de 45 de ani, arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de omor, aflată în custodia Penitenciarului Mioveni, a fost prezentată la camera de stabilizare a Spitalului Penitenciar Mioveni în stare de inconștiență, fiind anunţat concomitent şi Serviciul de Ambulanţă Mioveni.

Personalul medical a efectuat manevre de resuscitare, care, însă, au rămas fără răspuns, constatându-se decesul.

Conform procedurilor legale, s-a procedat la informarea, de îndată, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, a Serviciului de Medicină Legală și a judecătorului de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Mioveni.

A fost anunţată familia persoanei condamnate de către conducerea instituţiei.”, anunță Penitenciarul Mioveni.

Bărbatul s-ar fi sinucis prin înjunghiere. Penitenciarul Mioveni nu a oferit detalii despre cum a fost posibil într-o închisoare un incident atât de grav și nici nu a anunțat până la această oră declanșarea unei anchete interne.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3