930 x122 grota rece

crima

CEL MAI CĂUTAT BĂRBAT DIN ARGEȘ, LA AUDIERI

Cel mai căutat bărbat din Argeș, la audieri. În urmă cu puțin timp, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a anunțat că, la capătul unor căutări îndelungate, la care au participat polițiști și jandarmi, a fost găsit bărbatul acuzat de crima comisă în comuna argeșeană Moșoaia.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Cornel Diaconu se ascundea, potrivit polițiștilor, chiar în locuința sa personală din Moșoaia. Individul ar fi încercat să se sinucidă. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au înconjurat locuinţa suspectului şi l-au localizat pe acesta în interior. După executarea somaţiilor legale, şeful patrulei de jandarmi l-a reţinut şi imobilizat prin încătuşare pe suspect.

„Dacă nu interveneam la timp, cel mai probabil suspectul ar fi murit din cauza gazului, astfel sustrăgându-se de la pedeapsa legală. Imediat după ce l-am imobilizat, am încercat să opresc aceea butelie, care era lăsată deschisă de ceva timp.”, relatează jandarmul care a intervenit, căpitanul Bogdan Aldea.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Bărbatul va fi dus la audieri, urmând să fie reținut pentru 24 de ore. Ulterior, va fi prezentat instanței competente cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Detalii despre crima de ieri, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3