EcoMoto 930×122

Arges

Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Citiți și: Un nou pod peste Argeș!

Un argeșean și-a omorât câinele.

A fot reținut. Și, ulterior, pus sub control judiciar.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit, inițial, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de schingiuirea animalelor, fără drept.

Și, ulterior, ucidere, cu intenție, a animalelor.

Au reținut un bărbat de 59 de ani, din Lunca Corbului.

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 24 martie a.c., bărbatul și-ar fi schingiuit, în mod repetat, câinele de rasă comună, talie mică.

Iar la data de 02 aprilie a.c., l-ar fi ucis, lovindu-l, fără motiv, în mod repetat, cu picioarele, după care, i-ar fi aruncat trupul într-o zonă din apropierea locuinței.

Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

 

Cadavrul animalului a fost ridicat și transportat la D.S.V.S.A. Argeș, în vederea efectuării unei constatări medico-legale veterinare.

La data de 04 aprilie a.c., bărbatul a fost condus, în baza unui mandat de aducere, la sediul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș.

Acolo a fost audiat.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Iar astăzi, 05 aprilie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Nimeni spune:

    Conform ,, legilor și a tot ceea ce vad pe la televizor,, s-ar putea sa existe o culpa comuna .
    ( exemplu cazul din Constanța) .Bietul animal sa fie pe marginea drumului , neregulamentar și proprietarul sa scape cu o amenda pe care oricum nu o va plăti pentru ca nu are nimic pe numele lui.
    Ar trebuie judecat în Turcia , sigur ar face închisoare cu executare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90