930×122 POSADA 5

tarom

Situație disperată în aeroport! Blocaj total la Tarom

Situație disperată în aeroport! Blocaj total la Tarom

Citiți și: Călătoria cu avionul devine un lux: Nouă taxă, impact major asupra prețurilor

Compania aeriană Tarom a anunțat că toate zborurile programate luni, 8 iunie, către și dinspre Cairo, Amman și Beirut au fost anulate din cauza indisponibilității temporare a membrilor echipajului de zbor.

Aceasta decizie a afectat sute de pasageri, care au fost nevoiți să-și petreacă noaptea în aeroport.

Conform comunicatului oficial emis de Tarom, anulările au fost necesare pentru a respecta reglementările internaționale de aviație și politicile interne stricte privind siguranța zborurilor.

„Fiecare dintre cursele respective a fost anulată deoarece un membru din echipajul fiecărei aeronave s-a declarat „inapt de zbor”, fiind în imposibilitatea restabilirii planului de zbor într-un timp atât de scurt. Deciziile individuale ale piloților au fost luate în conformitate cu reglementările în vigoare, pentru a asigura securitatea și confortul pasagerilor și a echipajului”, precizează Tarom, potrivit adevarul.ro.

Potrivit unor surse din interiorul companiei, în realitate ar fi vorba despre un protest mascat. Piloții din cadrul companiei de stat reclamă salariile prea mici și programul de lucru prea încărcat, scrie evz.ro.

Situație disperată în aeroport! Blocaj total la Tarom

Zborurile anulate

 – ROT101/2: OTOPENI – CAIRO – OTOPENI

 – ROT167/8: OTOPENI – BEIRUT – OTOPENI

 – ROT187/8: OTOPENI – AMMAN – OTOPENI

Anularea acestor zboruri a lăsat sute de oameni în aeroport, majoritatea așteptând acum alternative sau soluții din partea operatorului de zbor pentru a-și continua călătoria.

Tarom a subliniat că prioritatea lor absolută este siguranța pasagerilor și a echipajului.

„TAROM regretă disconfortul creat și asigură pasagerii că siguranța acestora este prioritatea noastră absolută. Ne angajăm să oferim alternative convenabile pentru pasagerii afectați de aceste anulări”, se arată în comunicat.

Foto: Descripitv/agerpres.ro

555×222 grota rece
570 X 90 POSADA 3