Donaris 930 x 122

medic de gardă

Situație revoltătoare la un spital! Pacienții așteptau la Urgență, iar medicul de gardă se juca pe telefon!

Situație revoltătoare la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Castroian din Huși, județul Vaslui.

Un medic a fost filmat jucându-se pe telefon, în timp ce se afla în gardă, pacienții așteptând la ușă.

Când bărbatul care a filmat-o i-a reproșat că se joacă, în timp ce pacienţii aşteaptă şi se simt rău, femeia a reacţionat ridicând vocea, spunându-i acestuia că, dacă este „obraznic”, să meargă în altă parte, notează Observatornews.ro

Mai mult decât atât, medicul l-a amenințat pe bărbat că va chema Poliția dacă va continua să-i reproșeze lucruri.

În imaginile postate pe Facebook de un bărbat, altul decât cel care a realizat filmările, pacientul care a înregistrat-o pe doctoriţă în timp ce se joacă pe telefon le aminteşte cadrelor că aşteaptă de o oră în urgenţă, moment în care i se răspunde:

Medic: „Aşteptaţi un pic!”.

Pacient: „Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?”.

Imagini video revoltătoare

În acel moment, medicul filmat în timp ce se juca pe telefon intervine şi îl ceartă pe pacientul nemulţumit că aşteaptă de prea mult timp, alături de alţi bolnavi, ba mai mult, îl și amenință cu Poliția.

„Ia ascultaţi aicea! Vrei să te trimit acu la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi! Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Aşteptaţi că nimeni nu este, nu…”, îi spune pacientului doctoriţa, aflată în scaun cu rotile şi având telefonul în mână.

Medicul reacţionează şi când pacientul îi spune că aşteaptă de jumătate de oră: „Poţi să aştepţi şi trei ore! Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze. La rând!”

Bărbatul continuă și îi reproșează femeii că se juca în timpul gărzii.

Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte! Eu am vorbit pentru ea! Noi trebuie să trimitem un bolnav care trebuie să plece la Iaşi. După aia, îi luăm pe fiecare, la rând”, i-a răspuns medicul.

Medicul a admis că nu ştie care este pacientul care trebuie transferat la Iaşi, arătând doar că aceasta „s-a intoxicat şi poate să moară”. „Tu poţi să mori?”, i-a mai spus medicul bolnavului.

Potrivit sursei citate, bărbatul care a postat imaginile a explicat că medicul a vorbit despre culoarea pielii bărbatului care îi reproşa că se joacă pe telefon, în loc să ajute pacienţi.

Sursă video: YouTube Realitatea locală

Sursă foto: Adevărul

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90