930 x122 grota rece

politia arges

„Șmecher” în trafic! Avea montată sirenă ca a Poliției pe mașină

„Șmecher” în trafic! Avea montată sirenă ca a Poliției pe mașină

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Acțiune a polițiștilor rutieri cu reprezentanții R.A.R.

În ziua de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, împreună cu reprezentanții R.A.R. Argeș, au acționat, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, pentru verificarea stării tehnice a autoturismelor și creșterea gradului de disciplină rutieră.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 1.500 de lei, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare (pentru noxe peste limita legală admisă și anvelope de alte dimensiuni) și a fost reținut un permis de conducere (pentru montarea și folosirea mijloacelor speciale de avertizare sonoră și luminoasă pe și în alte autovehicule decât cele prevăzute de lege).

Polițiștii au depistat un bărbat de 45 de ani, care conducea un autoturism, pe DN 73, având montate, pe autovehicul, mijloace speciale de avertizare sonoră.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de reprezentanții R.A.R., a rezultat faptul că autoturismul emana noxe peste limita legală admisă.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de aproximativ 1.800 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, fiindu-i retras certificatul de înmatriculare și reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au acționat pentru fluidizarea traficului rutier, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere.

Foto: Arhivă/ePitești.ro/descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3