EcoMoto 930×122

alegeri

Șoc pe scena politică! Se anunță DEZASTRU

Șoc pe scena politică! Se anunță DEZASTRU

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Un sondaj INSOMAR dat publicității detonează scena politică din România.

Polii puterii s-au inversat, iar perferințele românilor în materie de conducători au depășit toate așteptările!

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Potrivit celui mai recent sondaj INSOMAR prezentat de Realitatea PLUS, încrederea românilor în actuala coaliție scade, se pare, de la o zi la alta.

Dacă până acum bătălia se dădea între PSD și PNL, iată că, potrivit celui mai nou sondaj INSOMAR, în grațiile românilor a intrat AUR, partidul lui George Simion: 27% dintre respondenți îl dau câștigător la europarlamentare.

PSD are doar 25%, iar PNL 15%.

USR este creditat cu 7% din opțiunile de vot, iar UDMR cu doar 4%.

Și la capitolul „încredere în politicieni” surprizele se țin lanț.

Potrivit datelor centralizate de sondajul INSOMAR, românii au cea mai mare încredere în Gabriela Firea, dar și în Patriarhul Daniel. Îi urmează, deși la distanță considerabilă, Marcel Ciolacu, Mircea Geoană și Mugur Isărescu. La polul opus se află Victor Ponta, Kelemen Hunor și Cristian Popescu Piedone. Pe următoarele poziții sunt plasați Nicușor Dan, Dacian Cioloș și Cătălin Drulă.

Detalii, AICI – Sondajul INSOMAR care dă coșmaruri coaliției: schimbare radicală în preferințele românilor – toate calculele politice sunt date peste cap!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3