New Profesional Consult 930 x 122

elev înjunghiat

Șocant! Elev de 16 ani, înjunghiat de cinci ori în fața liceului!

Caz șocant! Un băiat de 16 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, a fost înjunghiat de cinci ori, chiar în fața liceului.

Întâmplarea a avut loc luni, 6 februarie.

Băiatul a ajuns la spital cu plămânul perforat, notează Libertatea.

Adolescentul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi se află în afara oricărui pericol, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Dragoş Voicu.

„Un elev de 16 de la Liceul cu Program Sportiv a fost înjunghiat astăzi, în afara curţii liceului. A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului.

A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, iar în momentul de faţă e în afara oricărui pericol”, a declarat Dragoş Voicu, citat de Agerpres.

Polițiștii au reușit să-l prindă și pe agresor, tot un adolescent de 16 ani.

„Poliţiştii au identificat şi condus la sediul poliţiei un tânăr în vârstă de 16 ani, din Brăila, bănuit pentru săvârşirea agresiunii, în vederea continuării verificărilor şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de săvârşire a faptei”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv: Nationalisti.ro

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90