930 x122 grota rece

10 pe linie la proba orala de la limba si literatura romana

Pitesti. 23 iunie 2009. Aproape 7000 de elevi au sustinut prima proba a bacalaureatului – proba orala la limba si literatura romana. Potrivit inspectorului scolar general, Niculai Negoita, doar 8 elevi au lipsit de la aceasta proba, iar notele obtinute au fost destul de bune. La liceele de prestigiu din Pitesti, notele de 10 au fost acordate pe banda rulanta, elevii iesind foarte bucurosi din salile de examen. Acestia spuneau la iesire ca subiectele au fost destul de usoare si ca profesorii examinatori nu au fost prea exigenti.

Seful ISJ Arges a precizat astazi, la sedinta Colegiului Prefectural, ca patru presedinti de comisii de organizare a bacalaureatului au lipsit in prima zi de examen, insa atributiile acestora au fost preluate de unul dintre vicepresedinti. Au fost infiintate 27 de centre de examen, dintre care 12 sunt in Pitesti.

La centrele de examen din Arges au fost repartizati pentru examenul de bacalaureat 8000 de profesori pentru corectarea lucrarilor si evaluarea elevilor, si 950 de profesori supraveghetori. La proba orala la limba romana a picat un singur elev din Arges.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3