930×122 CAPRA 5

În Argeș, 4 elevi au fost eliminaţi de la BAC!

Potrivit inspectorului şcolar general al județului, Florin Gardin, în Argeș 4 elevi au fost eliminaţi astăzi de la prima probă scrisă a sesiunii de toamnă a bacalaureatului, proba la limba română, pentru că au încercat să copieze.

La nivelul județului, au fost înscrişi pentru susţinerea probei 2.056 de elevi şi s-au prezentat 1.762.

Un elev de la Liceul Teoretic Costeşti căruia i-a sunat telefonul în timpul examenului a fost eliminat. De asemenea, un altul, de la Colegiul „Alexandru Odobescu” din Pitești, a fost prins cu copiuţe. Alţi doi elevi, de la Colegiul „Dimitrie Dima” și, respectiv, de la Liceul „Mihai Viteazul”, au fost daţi afară din examen pentru că aveau asupra lor telefoane mobile şi căşti în funcţiune.

În Argeş sunt 8 centre de examen şi alte 3 de evaluare a lucrărilor. Examenul va continua marți cu proba scrisă la limba şi literatura maternă, miercuri cu proba obligatorie a profilului şi vineri cu proba la alegere a profilului şi specializării. Primele rezultate vor fi afişate pe 2 septembrie, până la ora 12, iar contestaţiile vor fi depuse în aceeași zi, între orele 12 şi 16. Pe 5 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Kaia 555×222
570×90 MAIA