930×122 CAPRA 5

    12.aprilie.miting.piata.milea.002

    327 de angajați de la Arpechim vor fi concediați pe 15 iunie

    Pe 15 iunie, 327 de angajaţi ai petrochimiei Arpechim din Piteşti vor fi concediați. 8 salariați ai Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă din Argeş se vor ocupa special de disponibilizaţii de pe platforma petrochimică. Precizarea a fost făcută astăzi de prefectul județului Argeș, Cristian Soare.

    Cei 327 de angajaţi vor primi preaviz la 1 iunie şi până pe 14 iunie aceştia vor avea parte de servicii de preconcediere. Tot în acea perioadă vor fi întocmite dosarele de şomaj şi cele privind plăţile compensatorii pe care le vor primi salariaţii care pleacă acasă.

    La Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă va fi înfiinţat şi un Centru de Tranziţie şi Sprijin pentru salariaţii disponibilizaţi, Centru la care vor lucra 8 angajaţi. La acest Centru vor fi oferite servicii de mediere și de consiliere pentru dezvoltarea unei afaceri şi ocuparea unor locuri de muncă vacante.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90