New Profesional Consult 930 x 122

bani pierduti

A fost găsit proprietarul celor 7.000 de lei pierduţi lângă Primărie

Persoana care a pierdut suma de bani, în cuantum total de aproape 7.000 de lei, lângă primăria Albota, a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat de 63 de ani, din Moșoaia.

Citiți și: A uitat mii de € în tren. Ce a urmat e incredibil!

Banii au fost returnați bărbatului, după ce acesta a dovedit că ridicase suma de la bancă, și a oferit detalii, necunoscute publicului, prin care a demonstrat că este persoana care a pierdut suma de bani.

 

Citiți și: CE FACEM NOI DACĂ GĂSIM UN PORTOFEL CU 10.000 DE LEI?

 

„Apreciem în mod deosebit spiritul civic al doamnei care a sesizat polițiștilor găsirea banilor, gest fără de care probabil că bărbatul care i-a pierdut nu și-ar fi recuperat cei aproximativ 7.000 de lei. Sperăm ca gestul să servească drept exemplu de altruism, date fiind atât apropierea de sărbătorile Sfintelor Paști, cât și provocările deosebite aduse întregii societăți de pandemie”, a transmis IPJ Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Badea spune:

    Felicitari,doamnei care a teturnat banii gasiti la Politie!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90