New Profesional Consult 930 x 122

politia

A intrat, a furat şi apoi a fost identificat

Închiderea atâtor întreprinderi, falimentarea multor societăţi comerciale şi trimiterea în şomaj a atâtor oameni a făcut ca mulţi dintre aceştia să treacă de cealaltă parte a legii, cu alte cuvinte să devină infractori.

Plecat duminică dimineaţă prin târg, un bărbat din Curtea de Argeş nu a considerat important să-şi încuie casa, motiv pentru care la întoarcere a observat ca fusese pradat de aragaz si de o bormasina electrica. Normal că păgubitul a sunat imediat la poliţie, care au reusit destul de repede sa il gaseaca pe hot. Acesta le-a declarat poliţiştilor că a pătruns în locuinţă prin uşa lăsată descuită de proprietar. Din nefericire pentru el, hoţul nici măcar nu apucase să se folosească de lucrurile furate, acestea fiindu-i înapoiate proprietarului. Şi totuşi infractorul s-a ales cu ceva: cu un dosar de cercetare penală pentru furt.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3