EcoMoto 930×122

    calorifer99

    Accesul la ajutoarele de incalzire, ingreunat

    Vineri, 12 noiembrie, este ultima zi in care, teoretic, se mai primesc de catre SC Termo Calor Confort SA Pitesti cererile de acordare a ajutorului de incalzire pentru luna in curs. Actiunea va continua, insa.

    Acesta este termenul prevazut de lege, iar cei care apuca sa depuna documentatia vor primi in decembrie banii cuveniti pentru luna noiembrie. Totusi, documentele se primesc pana pe 30 noiembrie, numai ca in cazul celor care intarzie platile se vor face in luna ianuarie a anului viitor pentru luna noiembrie a anului in curs.

    Motivul este acela ca angajatii de la termoficare nu mai au timp sa faca si calculele necesare pentru scaderea din facturi a ajutoarelor.

    Ca urmare a conditiilor draconice impuse de lege in acest an (cei ce vor ajutor de incalzire nu trebuie sa aiba conturi cu mai mult de 3.000 de lei in ele, masini mai mari de 1.600 centimetri cubi, mai multe proprietati sau chiar animale), doar 465 de pitesteni au reusit pana acum sa depuna cererile pentru ajutorul de incalzire.

    Se estimeaza ca, totusi, numarul acestora va creste semnificativ in curand, avand in vedere ca solicitantii asteapta inca de la Finante diverse adeverinte privind veniturile lor.

    In iarna 2009 – 2010, nu mai putin de 16.000 de pitesteni au primit ajutor de incalzire!

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90