Donaris 930 x 122

Accident Topoloveni

    ACCIDENT LA TOPOLOVENI. BEAT FIIND, BICICLISTUL A VIRAT FĂRĂ SĂ SE ASIGURE

    Un accident care putea avea consecinţe dramatice s-a petrecut azi la Topoloveni. Un biciclist a fost implicat într-un accident, după ce a schimbat direcţia şi a intrat în coliziune cu un autoturism.

    Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

    Din primele verificări efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni a rezultat că, un bărbat de 58 de ani, din Topoloveni, care circula cu bicicleta pe DJ 702, din direcția Topoloveni către Priboieni, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism care se angajase în depășirea bicicletei, condus, regulamentar, de un bărbat de 31 de ani, din Priboieni. În urma accidentului, biciclistul a fost rănit ușor, dar a refuzat transportul la spital.

    Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând, pentru biciclist, o valoare mai mare decât 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

    Citiți și: ACCIDENT DE CIRCULAŢIE ÎN TOPOLOVENI: UN BĂRBAT A DECEDAT

    (Foto: descriptiv)

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90