930×122 POSADA 5

accident_trivale

Accident mortal cu victima neidentificata

Ploua duminică noaptea atunci când în cartierul piteştean Trivale au fost solicitate să se deplaseze o ambulanţă şi un echipaj din cadrul poliţiei rutiere ca urmare a unui accident de circulaţie.

Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, Cosmin Ştefan Stoian, de 21 de ani, din Piteşti se îndrepta dinspre centrul municipiului spre cartierul Trivale şi, ajuns în zona Complexului 2 a fost implicat într-un eveniment rutier. Ploaia ca şi faptul că bărbatul s-a angajat în traversarea şoselei prin loc nepermis şi fără să se asigure, au făcut imposibilă orice manevră de evitare a impactului. Personalul medical al ambulanţei a efectuat nenumărate manevre de resuscitare iar după stabilizare, victima a fost transportată la Secţia Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Piteşti.

Din păcate, în timpul investigaţiilor starea acestuia s-a agravat iar toate eforturile medicilor au fost în zadar, bărbatul decedând în timpul manevrelor de resuscitare. Cum asupra victimei, poliţiştii nu au găsit nici-un document din care să afle identitatea sa, face un apel către cei care studiindu-i fotografia il recunosc, să sune la telefonul de urgenţă 112, ori să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

accident_trivale2mort_accident_trivale

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3