New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT PRODUS DE UN PITEŞTEAN BĂUT

Duminică, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu rănirea ușoară a șoferului, pe raza comunei Poiana Lacului.

Citiți și: Ziua accidentelor cu victime! Un alt autoturism s-a răsturnat, lângă Zoo Pitești

Din cercetări s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care conducea un aututurism pe DN 67 B, din direcție Vedea către Pitești, pe raza localității Poiana Lacului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, situat în afara părții carosabile, în dreapta direcției de mers.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal, totodată fiind reținut permisul de conducere și eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Citiți și: Accidentele nu contenesc: Doi morți, în Argeș, eveniment rutier la Pitești Arena, acum!

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3