930×122 POSADA 5

politia-duba

Acuzat de apucaturi pidosnice, un tanar s-a spanzurat

Deranjat de acuzaţiile pe care chiar mama sa i le-a adus propriului fiu în urmă cu aproximativ două săptămâni, acesta a luat hotărârea de a se sinucide, lăsând şi un bilet în acest sens, care a fost găsit chiar de către colegii acestuia de serviciu în vestiar.

„Dacă nu umbli cu fete, înseamnă că eşti…homo”

Muncitor în cadrul unei firme de construcuţii al cărei sediu se află în comuna Bascov, Ilie Ionuţ Anghel, de 26 de ani, din Stolnici se putea considera un tânăr fericit. Asta până în urmă cu aproximativ două săptămâni când, ca de obicei, s-a dus în comuna natală la sfârşit de săptămână. Din vorbă în vorbă, mama acestuia a început o discuţie cu acesta, reproşul principal fiind legat de faptul că băiatul nu avea, ca orice tânăr, o prietenă. Şi cum de fiecare dată băiatul schimba subiectul, în urmă cu două săptămâni ( atunci când a mers ultima dată acasă la Stolnici), mama acestuia l-a bănuit că dacă nu umblă cu fete, sigur nu o face pentru că este homosexual. Nu ştim cât de bine i-au picat lui Ilie Ionuţ aceste acuzaţii, cert este doar faptul că a plecat imediat de acasă întorcându-se în Bascov.

Dispariţie anunţată de patron

Atunci când patronul firmei a constatat că tânărul nu s-a prezentat la serviciu câteva zile ( lucru care nu semai întâmplase niciodată până atunci) acesta a încercat de câteva ori să-l sune pe telefonul mobil. De tot atâtea ori însă, la celălalt capăt al firului nu a răspuns nimeni. Ultima oară cand a apelat numărul angajatului său a constat că mobilul este închis. Intrigat de acest lucru, patronul a sesizat poliţia despre dispariţia angajatului său, oamenii legii aflând cu această ocazie că nici la Stolnici nimeni nu avea habar despre dispariţia lui. Faptul că în urmă cu două săptămâni, atunci când i-au fost aduse de către mama sa acele acuzaţii, acesta nu a mai mers acasă, au fost interpretate de către familie, drept o răzbunare şi un refuz de a mai da ochii cu ei.

Căutând oi, a găsit cadavrul

Cum unui vecin din Budeasa îi dispăruseră mai multe oi, un localnic, Viorel Brânză a plecat prin pădure în speranţa de a da de animalele dispărute. Bărbatul a mers aproximativ 2 Km prin pădurea aflată pe perimetrul localităţii Budeasa Mică şi, ajungând într-o râpă a zărit printre copaci ceva care s-au se mişca. S-a apropiat cu teamă de locul respectiv, moment în care pentru câteva momente a paralizat de frică. A zărit cadavrul tânărului care atârna de una din ramurile unui copac şi, după ce şi-a revenit din şoc a rupt-o la fugă, neoprindu-se decât atunci când a ajuns acasă şi unde, după ce şi-a tras răsuflarea, a sunat la poliţie anunţând ce descoperire făcuse. Echipa operativă a poliţiei şi care a ajuns la locul faptei, a constatat că tânărul avea mâncate labele ambelor picioare, ca de altfel şi palmele, bănuindu-se că acestea fuseseră mâncate de animalele sălbatice. În buzunarul sinucigaşului, poliţiştii au găsit telefonul mobil, care era descarcat. Fiind anunţat că a fost identificat cadavrul angajatului său, patronul le-a dat „verde” foştilor colegi ai acestuia să-i caute prin vestiar, acolo unde de altfel a fost găsit şi un bilet prin care Ionuţ îşi anunţa intenţia. „Mă găsiţi spânzurat în pădurea în pădurea de la Budeasa”…

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90