930×122 CAPRA 5

hârsești

AGRESIUNI ÎN NOAPTE LÂNGĂ SECŢIA DE VOTARE. ANGAJATĂ A PRIMĂRIEI IMPLICATĂ ÎN SCANDAL

În noaptea de 28 septembrie 2020, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că în apropierea unei secții de votare de pe raza localității Hârsești, are loc o stare conflictuală.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

La faţa locului au intervenit poliţiştii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, care au stabilit că în cadrul unui conflict spontan, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani, şi o femeie de 47 de ani, toţi din aceeaşi localitate, s-au agresat reciproc.

Femeia ar fi Loredana C. (foto), angajată a primăriei din Hârseşti.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Din câte am aflat, conflictul ar avea legătură cu alegerile, însă poliţiştii nu au identificat până la această oră un motiv evident. Cei trei bărbaţi ar fi fost primii care au adresat injurii persoanei de sex feminin care ar fi făcut parte din comisia de la secţia de votare. Femeia a ripostat la rându-i folosind cuvinte colorate, însă a scos şi un spray pe care l-a pulverizat în ochii şi nasul celorlalţi participanţi la conflict.

Aceştia au reacţionat şi unul dintre bărbaţi ar fi lovit-o pe femeie peste ceafă, iar altul ar fi dat la rându-i cu un spray. Deşi nu părea să fi suferit răni, femeia a fost adusă la spital unde ar fi fost pusă pe perfuzii.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3