New Profesional Consult 930 x 122

copii

AJUTOR PENTRU COPIII CU PĂRINȚI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE

În sala de şedinţe a Primăriei Mioveni s-a desfăşurat o sesiune de diseminare a informaţiilor cu privire la chestiunea copiilor cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate. Sesiunea a fost susţinută de reprezentanţii filialei Argeş a organizaţiei ,,Salvaţi Copiii”, în parteneriat cu Primăria Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Au fost dezbătute legislaţia în domeniu, cele mai recente cercetări în domeniu şi indicatorii naţionali ai fenomenului copiilor în risc.

Participanții au concluzionat că sunt necesare organizarea unui Centru de Suport, ca instrument principal de lucru cu minorii în situaţii de risc, și crearea unei reţele multidisciplinare locale, formată din specialişti cu atribuţii clare de intervenţie în această problemă.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Totodată, a fost discutată activarea voluntarilor din organizaţii, precum şi măsurile de stimulare a participării voluntarilor în acţiuni cu minorii ai căror părinți se află la muncă în străinătate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90