New Profesional Consult 930 x 122

copii

AJUTOR PENTRU COPIII CU PĂRINȚI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE

În sala de şedinţe a Primăriei Mioveni s-a desfăşurat o sesiune de diseminare a informaţiilor cu privire la chestiunea copiilor cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate. Sesiunea a fost susţinută de reprezentanţii filialei Argeş a organizaţiei ,,Salvaţi Copiii”, în parteneriat cu Primăria Mioveni.

Citiți și: Video – Se reconfigurează circulația în zona Uzinei Dacia

Au fost dezbătute legislaţia în domeniu, cele mai recente cercetări în domeniu şi indicatorii naţionali ai fenomenului copiilor în risc.

Participanții au concluzionat că sunt necesare organizarea unui Centru de Suport, ca instrument principal de lucru cu minorii în situaţii de risc, și crearea unei reţele multidisciplinare locale, formată din specialişti cu atribuţii clare de intervenţie în această problemă.

Citiți și: Pitești: Patru copii, prinși în flagrant, în timp ce desenau graffiti pe un zid

Totodată, a fost discutată activarea voluntarilor din organizaţii, precum şi măsurile de stimulare a participării voluntarilor în acţiuni cu minorii ai căror părinți se află la muncă în străinătate.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441