New Profesional Consult 930 x 122

concert

AJUTOR PENTRU GABI. CONCERT UMANITAR LA FILARMONICĂ

Ajutor pentru Gabi. Concert umanitar la Filarmonică. Filarmonica Piteşti vă invită joi, 10 mai 2018, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, la un concert simfonic umanitar, susţinut de orchestra Filarmonicii Piteşti, dirijată de Mihai Agafiţa, solistă, la pian, fiind Livyka Ştirbu-Sokolov.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

În program: George Enescu – Imnul regal din Poema română, op.1, George Gershwin – Rhapsody in blue și P.I. Ceaikovski – Simfonia nr.4 în fa minor, op.36.

Concertul are scop umanitar, pentru salvarea vieţii lui Gabriel Bălăşoiu (amănunte, AICI), diagnosticat cu condrosarcom mediastinal prolapse de valvă mitrală. Costul intervenţiei chirurgicale, care se poate face numai în străinătate, se ridică la 30.000 de euro, la care se adaugă cheltuielile adiacente. Încasările din bilete vor fi donate în acest scop.

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

În vârstă de 41 de ani, Gabriel Bălăşoiu a suferit deja o operaţie în Bucureşti, iar următoarea va avea loc la Spitalul de Stat AKH din Viena.

Cei care vor să îi ofere un ajutor o pot face donând în contul deschis la Raiffeisen Bank Agenția Pitești 2 – RO 25 RZBR 0000 0600 2014 4321, pentru Laurenţiu Gabriel Bălăşoiu.

Gabriel Bălăşoiu a lucrat în presă, la Consiliul Judeţean Argeş şi la Serviciul Județean de Ambulanţă Argeş.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90