930X122 MAIA

furt_titei

Alergati cativa km de jandarmi, hotii au cedat…fizic

Cald ieri, aşa cum şi astăzi şi mâine urmează să fie caniculă şi, convinşi că aceasta i-a toropit pe mulţi dintre oameni şi mai ales pe consătenii lor, doi fraţi din localitatea Miroşi au plecat la drum cu intenţia de a pune de o afacere.

Era undeva pe înserat şi ajunşi cu maşina ( o autoutilitară Aro 320) pe un drum comunal dintre localităţile Rîca şi Miroşi, cei doi s-au pomenit cu o patrulă auto din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi care le făcea semnale de a trage pe dreapta. Cum nu luaseră în calcul şi o astfel de întâlnire de „gradul trei”, indivizii au trecut „ca vântul- ca gândul” pe lângă patrula de jandarmi şi intrând în pădurea apropiată au fost convinşi că militarii le-au pierdut urma. Au tot alergat prin pădure cu autoutilitara şi, exact atunci cândar fi vrut să se bucure de faptul că jandarmii le-au pierdut urma, tot de atâtea ori indivizii le-au simţit răsuflarea în ceafă.

 

Înţepeniţi cu maşina între doi copaci

Ştiau că mai au foarte puţin până când maşina în care se aflau cei doi urmăriţi va ajunge iarăşi la drum şi cum erau localnici, mai mult ca sigur vor reuşi să dispară din raza vizuală a jandarmilor. Erau aproape de ieşirea din pădure atunci când reuşita la care sperau, s-a transformat în eşec iar jandarmii s-au apropiat de cele două portiere ale bătrânului Aro pentru ai ajuta pe cei doi bărbaţi să coboare, atât pentru că aceştia rămăseseră prizonieri în maşina care se înţepenise între doi copaci, dar şi pentru a fi identificaţi. În bena autoutilitarei jandarmii au descoperit mai multe bidoane diin plastic pline cu produse petroliere şi care în final s-a dovedit a fi ţiţei. Din cercetările care au fost extinse de poliţişti, aceştia au aflat că cei doi: Andrei, de 41 de ani şi fratele său Marcel Perianu, de 47 de ani, din Miroşi, s-au deplasat cu respectivul Aro la groapa de gunoi din spatele barajului Rîca, acolo unde în urma unei înţelegeri prealabile, un „om de bine” le pregătise cei 7 recipienţi cu ţiţei. Cât priveşte situaţia celor doi fraţi şi care s-au ales cu un dosar de cercetare penală, asta o vom afla mult mai târziu, atunci când se v- stabili şi cine a fost persoana care le pregătise cantitatea respectivă de produs petrolier.

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90