New Profesional Consult 930 x 122

alimente

ALIMENTELE DE LA UE SE LASĂ AŞTEPTATE

Argeşenii care au dreptul legal la ajutoare alimentare din fonduri europene mai au de aşteptat până vor intra în posesia acestora.

Citiți și: A nins în Argeș!

Deşi listele de aşteptare cu beneficiarii sunt gata de ceva vreme la toate primăriile din Argeş şi sunt amenajate şi centrele de distribuire (în Piteşti va fi în piaţa Smârdan), alimentele nici măcar nu au fost achiziţionate de stat! Licitaţia, organizată de autorităţile centrale, este încă în curs de desfăşurare!

Prin urmare, aproape 130.000 de argeşeni săraci (circa 20% din populația județului!) nu vor primi alimentele de la UE până la Crăciun, aşa cum se promisese iniţial. Cel mai probabil, distribuirea produselor se va face abia la începutul anului viitor.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Amintim că anii trecuți s-au distribuit alimente precum conserve din carne, făină, zahăr, ulei, paste făinoase și mălai. (Foto: jurnalspiritual.blogspot.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3