EcoMoto 930×122

    ANDREI_GEREA_1

    Andrei Gerea cere creșterea până la 200 de lei a alocației pentru copii

    Andrei Gerea solicită creșterea alocației de stat pentru copii. Deputatul PNL al colegiului Pitești Nord este unul dintre inițiatorii unei propuneri legislative în acest sens depusă în Parlament.

    Alături de mai mulți colegi parlamentari, majoritatea din USL, Andrei Gerea cere ca alocația să fie majorată eșalonat încă din acest an și să ajungă la 200 de lei pe lună în anul 2016. Amintim că în prezent cuantumul alocației de stat pentru copii este de doar 42 de lei. În expunerea de motive, inițiatorii argumentează că alocația nu a mai fost mărită din anul 2009 și că este de nu mai puțin de 21 de ori mai mică decât în comunitatea europeană.

    Propunerea legislativă a ajuns la Senat. După ce senatorii își vor exprima ptin vot punctul de vedere, decizia finală o va lua plenul Camerei Deputaților.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90