930×122 CAPRA 5

apa_robinet

Apa, oprita in Gavana si Bascov

SC Apa Canal 2000 SA Pitesti a decis sa sisteze furnizarea apei potabile in cartierul Gavana din Pitesti si in comuna Bascov. Sistarea furnizarii se va produce pe 31 martie, joi, asa ca cetatenii trebuie sa aiba grija sa nu lase instalatiile deschise, astfel incat sa aiba loc, din acest motiv, inundatii accidentale.

 

Conform planificarii SC Apa Canal 2000 SA Pitesti, apa potabila va fi oprita in ziua de joi, 31 martie, intre orele 900 – 1900, in cartierul Gavana – zona strazii Nicolae Balcescu si in comuna Bascov.

Vor fi afectati urmatorii consumatori:
– hypermarket Real, Vel Pitar, SC Lisa Draxlmaier
– strazile: Micsunele, Labusesti, Rotaresti
– comuna Bascov – case.

Oprirea furnizarii apei este necesara in vederea anularii conductei vechi si trecerii pe conducta noua in cadrul lucrarii „Modernizare – inlocuire conducta cu diametrul 315 in zona strazii N. Balcescu – Lisa Draxlmaier“.

Cetatenii trebuie sa isi ia masuri si pentru a-si asigura provizii de apa pe perioada sistarii furnizarii apei in sistemul public. Apa poate fi procurata si de la izvoarele din oras.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3