New Profesional Consult 930 x 122

cancer

APEL PENTRU VIAȚĂ. CRISTINA ARE NEVOIE DE AJUTOR

Apel pentru viață. Cristina are nevoie de ajutor. Cristina Mihaela Sima are 16 ani. Locuieşte în Bucureşti, dar rădăcinile ei sunt în localitatea argeșeană Slobozia. Suferă de cancer, mai exact de tumoră canceroasă malignă renală.

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

Începând din anul 2015, viața adolescentei s-a schimbat nemilos: i-a fost extirpat un rinichi și și-a lăsat în urmă prietenii şi colegii, fiind nevoită să se mute cu totul într-un salon de spital. Salon care i-a devenit casă şi şcoală. După inevitabilul tratament cu citostatice, Cristina a câștigat prima bătălie cu cancerul. Un an mai târziu, însă, boala a recidivat. În acest moment, șansele ei la o viață normală sunt legate de un tratament la Centrul „St. Ana Kinderspital” din Viena (Austria). Tratamentul costă mult, motiv pentru care Cristina și familia ei apelează la sprijinul semenilor lor. Donaţii se pot face astfel:

1.În următoarele conturi bancare: – în LEI – Banca Transilvania: RO98 BTRL 0460 1201 N499 35XX – titular cont SIMA IONELA (mama Cristinei) – în EURO – BRD Groupe Societe Generale: RO28 BRDE 410S V443 3407 4100 – titular cont SIMA COSTEL (tatăl Cristinei)

Citiți și: Strigătul disperat al unui piteștean! Alexandru are nevoie de ajutor ca să trăiască!

2.La sediul asociaţiei de proprietari Militari-R Asociaţie https://www.facebook.com/Cristinaneedsus/posts/1769702213242470.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90