NOR CURIER 930X122

autostrada

ARGEȘENII, CHEMAȚI LA MITING

După cum v-am informat, sindicatul de la Automobile Dacia va organiza un miting de protest pe platforma Casei de Cultură Dacia din Mioveni pentru susţinerea proiectului de construire a autostrăzii Piteşti-Sibiu, despre care sindicaliştii spun, pe bună dreptate, că este tergiversat.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

La mitingul care va avea loc pe 7 martie, de la ora 13, sunt aşteptaţi să participe aproximativ 8.000 de membri de sindicat şi familii ale acestora.

Viceliderul sindical Ion Iordache afirmă, însă, că acţiunea priveşte nu numai sindicatul şi face un apel către argeşeni să se alăture protestatarilor în număr cât mai mare. „Autostrada este nu doar pentru Dacia, este pentru întreg judeţul! Protestăm şi cu privire la faptul că nu se implică toţi cum ar trebui pentru noul spital de la Mioveni. Sunt, aşadar, mai multe motive care ne-au determinat să ieşim în stradă. Aşteptăm primarii să facă mobilizare, dar şi oamenii din alte localităţi să ni se alăture, fiindcă mitingul este pentru binele nostru, al tuturor.”, declară Ion Iordache pentru ePitești.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3