930×122 CAPRA 5

injunghiat in benzinarie

ATACATORUL CU CUŢIT, PLASAT ÎN ARESTUL IPJ ARGEŞ

În urma scandalului de azi-noapte, petrecut lângă benzinăria MOL din cartierul piteştean Nord, polițiștii Secției 1 l-au reținut pe atacator. Este vorba despre Eugen D., de 33 de ani, din Ştefăneşti, care după ce ar fi ameninţat pe un alt bărbat cu un cuțit, ar fi rănit şi o altă persoană care intervenise pentru aplanarea conflictului.

Citiți și: UPDATE/VIDEO: PERSOANĂ ÎNJUNGHIATĂ LÂNGĂ BENZINĂRIA MOL DIN NORD

Atacatorul are antecedente penale (VIDEO)

 

 

Se pare că primii doi bărbaţi implicaţi în conflict se cunoşteau şi miezul scandalului ar fi o răzbunare pentru fapte consumate în trecut.

Astfel, în cursul nopţii de 21 august a.c., în jurul orei 23:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi despre o stare conflictuală între doi bărbaţi, constând în aceea că unul dintre aceştia folosind un cuţit pentru a-l ameninţa pe celălalt, iar în această împrejurare un alt bărbat, care a intervenit pentru aplanare, ar fi fost rănit la spate.

„Poliţistii au intervenit cu operativitate, identificând cele două persoane implicate în conflict, care au fost conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie Piteşti. Al treilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și loviri sau alte violențe. După administrarea probatoriului, în cursul dimineţii, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani, din Ştefăneşti, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, precizează IPJ Argeş.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90