Donaris 930 x 122

elevi

AZI | TERMEN LIMITĂ PENTRU TOATE ȘCOLILE

Câți elevi și profesori nu au dispozitive sau internet pentru acces la școala online, câți profesori s-au pensionat de la începutul anului și câți dintre cei care s-au pensionat lucrează în continuare pe posturile de pe care s-au pensionat – sunt câteva dintre statisticile cerute de Ministerul Educației tuturor școlilor din România până ASTĂZI, 30 decembrie.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

O adresă în acest sens a fost transmisă către toate inspectoratele școlare. Este vorba despre Adresa nr 8.287 din 28.12.2020, semnată de secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar Sorin Ion.

Documentul solicită școlilor și grădinițelor să completeze în programul informatic SIIIR (Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România) datele pentru “elevii care au acces la internet și dispun de echipamente/dispozitive în vederea desfășurării procesului de învățare în sistem on-line”.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

Reactualizarea datelor trebuie să fie făcută și pentru cadrele didactice, prevede documentul.

De asemenea, școlile trebuie să reactualizeze și situația conectării la internet a corpurilor de clădire, pentru fiecare școală și grădiniță.

Tot până la 30 decembrie 2020 școlile trebuie să trimită la minister un tabel cu numărul cadrelor didactice care s-au pensionat de la începutul anului școlar până acum, în perioada 1 septembrie – 30 decembrie 2020. Situația trebuie să cuprindă: numărul cadrelor didactice pensionate pe parcursul anului școlar numărul de posturi didactice eliberate ca urmare a pensionării cadrelor didactice pe parcursul anului școlar modalități de ocupare a posturilor eliberate număr posturi ocupate în regim plata cu ora cu aceleași persoane număr posturi ocupate în regim plata cu ora cu alte persoane număr posturi ocupate cu personal didactic calificat, angajat cu contract individual de muncă pe perioadă determinată număr posturi ocupate cu personal fără studii corespunzătoare postului.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3