New Profesional Consult 930 x 122

electrocutat

BĂRBAT ELECTROCUTAT MORTAL ÎN ARGEŞ

Ieri după-amiază, în localitatea Coşeşti, a avut loc un incident cu urmări tragice. Pompierii ISU au fost sesizaţi cu privire la un bărbat care s-a electrocutat şi nu prezintă semne vitale. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj SMURD, iar victima a fost găsită în stop cardio-respirator, în urma electrocutării accidentale într-o priză de 380 V.

Citiți și: Argeș. Ce i-a adus moartea cumplită bărbatului electrocutat: răspuns oficial al Poliției

„Pacientul, în vârstă de 43 de ani, era în stop cardio-respirator şi prezenta plăgi la intrarea și ieșirea curentului electric din organism. S-au început manevrele de resuscitare, ulterior continuându-se alături de un echipaj al Serviciul de Ambulanță Județean sosit în sprijin. Bărbatul nu a răspuns manevrelor, iar în cel din urmă a fost declarat decesul”, a transmis ISU Argeş.

(Foto: descriptiv)

Citiți și: BĂRBAT GĂSIT ELECTROCUTAT ÎN CEPARI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3