930 x122 grota rece

razboieni

Bloc de 2 milioane de euro la Pitesti

8,2 milioane de lei. Atat au costat lucrarile de reabilitare pentru blocul G1 din Razboieni, cel care a fost supranumit la un moment dat „ghetou” din cauza conditiilor in care traiau chiriasii sai.

Lucrarile de reabilitare si extindere a blocului G1 din Razboieni, bloc de locuinte sociale al municipalitatii, au luat sfarsit. Procesul verbal de receptie al lucrarii arata ca, in total, valoarea investitiei s-a ridicat la suma de 8,26 de milioane de lei, inclusiv TVA, adica aproape 2 milioane de euro.

Lucrarile au inceput in urma cu mai bine de un an si au vizat atat amenajarea de noi unitati locative, cat si sporirea confortului in acest bloc care ani la rand a fost intr-o stare care lasa de dorit.

Lucrarile au fost efectuate de firma Nordco SA. Prin extinderea cu 6 metri a suprafetelor laterale si mansardare, s-au putut obtine, in plus, 16 apartamente de doua camere si 2 garsoniere. Inainte de inceperea lucrarilor, blocul dispunea de 160 de camere fara toalele in interior, ci cu toalete la comun, fiecare cu o suprafata de 10 metri patrati.

Dupa investitie s-au obtinut 152 de garsoniere cu cate 27 metri patrati (cu baie, bucatarie, balcon) si 25 de apartamente cu doua camere de 49 de metri patrati fiecare.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90