EcoMoto 930×122

copii

CADOURI PENTRU COPIII DE LA CENTRUL DE TIP FAMILIAL GĂVANA (GALERIE FOTO)

Aseară cei 36 de copii din Centrul de tip familial Găvana din Pitești, „păstoriți” de preotul Decebal Floroaica, directorul instituției, au fost vizitaţi de ajutoarele lui Moş Crăciun. Printre ele s-a numărat și trimisul special al ePitești. Micuţii au primit de la pături, lenjerii de pat și produse de curăţenie până la hăinuţe și jucării.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Copiii i-au colindat pe cei veniți să le lumineze chipurile și sufletele în prag de sărbători. La rândul lor, aceștia din urmă au oferit un spectacol deosebit. Andreea Mitran, fetița de 11 ani care a participat la emisiunea tv Next Star, a interpretat un colind, iar Laurențiu Popa i-a surprins plăcut pe copii cu um moment de beatbox. Finalul i-a aparţinut actorului Florin Dumitru, micuții cântând alături de el. Dumitru i-a invitat ca în fiecare lună să asiste gratuit la un spectacol al Teatrului de păpuși „Aşchiuţă”.

A fost prezent și rectorul Universităţii Pitești, Ionel Didea. Rectorul are în plan organizarea unei tabere pentru copiii de aici.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Nici noi nu am plecat cu mâinile goale: am primit câte un CD cu albumul “Steaua de la Răsărit”, care conține cântece interpretate de micuții de la Centrul de tip familial Găvana.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3