pizzeria sapori  930 122

politia

Caldura, abureala si…crestarea

Acu’, fie că unii o fac pentru a impresiona, ori pentru a forţa mâna altora sau, pur şi simplu pentru că atâta îi duce…”bibilica”, în ultima vreme au loc tot mai multe tentative de sinucidere.

Unora, le reuşeşte, alţii în schimb o fac doar pentru a impresiona prin gestul lor pe cei care din varii motive nu mai vor să convieţuiească alături de aceştia. Şi, bineinţeles că majoritatea lor nu o fac decât dacă în prealabil au consumat ceva…trăscău.

*După o noapte de beţie cruntă, lui Cristi Adrian Pîrvu, de 37 de ani, din Mioveni i-au „sărit capacele” dându-le deşteptarea tuturor celora care-i erau vecini de apartamente şi pe care glasu-i de…Tarzan i-a făcut să sară în picioare la aceea oră foarte matinală. Pentru a fi şi mai convingător faţă de cei care ieşise-ă pe la uşi, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi pe care, după ce l-a învârtit cu „braţu-i de oţel” pe deasupra capului , precum buzduganul cu…trei peceţi, l-a coborât fulgerător provocându-şi o rană la antebraţul stâng. Normal că atunci când au văzut sângele şiroindu-i, cei prezenţi la eveniment au sunat imediat solicitând atât intervenţia unui echipaj al ambulanţei, precum şi unul al poliţiei. Cristi Adrian Pîrvu era atât de matrafoxat şi de turbat, încât s-a dovedit a fi recalcitrant chiar şi cu personalul medical al ambulanţei şi care venise pentru ai acorda asistenţă de specialitate. Cu chiu cu vai au reuşit aceştia să-i mai tempereze „avântul revoluţionar” şi, urcându-l în ambulanţă să-l transporte la Spitalul Judeţean din Piteşti;

*Nervos cu „nervii capului” în urma unor discuţii în contradictoriu cu concubina sa – Andreea Seceanu, de 18 ani – piteşteanul Vasile Bădărău, de 27 de ani, s-a hotărât la miezul nopţii de duminică spre luni, să pună lucrurile la punct. După ce şi-a „mângâiat” cu câteva palme iubita, tânărul a pus mâna pe o lamă, cu care a început să se „bărbierească” pe braţul stâng. Şi cum prin respectivele crestături începuse să şiroiască sângele, tânăra a sunat repede la telefonul de urgenţă cerând ajutorul poliţiei dar mai ales al ambulanţei. Transportat la Spitalul Judeţean şi constatând că rănile sunt superficiale, medicii de la Secţia Urgenţe i-au pansat rănile şi cum acestea nu riscau să-i pună viaţa în pericol, l-au trimis de…urgenţă la domiciliul său din Trivale.

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3