New Profesional Consult 930 x 122

pompieri_incendiu

Carbonizata la curatenia din…gospodarie

Deşi era duminică, una din zilele în care oamenii ar trebui să se odihească, o femeie din Mozăceni a încălcat această regulă, si poate că şi din acest motiv şi-a găsit sfârşitul atât de groaznic.

După amiază, Maria Necula, de 66 de ani, din Piteşti ( care venise la gospodăria sa din Mozăceni) a considerat că este numai bine să dea foc la gunoiul şi iarba uscată din propria curte.

A făcut acest lucru fără a se gândi vreun moment că focul se poate întinde cu repeziciune prin întreaga curte. În doar câteva minute focul s-a extins până la magazia şi cele două căpiţe de fân, mai mult flacăra cuprinzând şi casa din vecinătatea acesteia.

Speriată de eventualele consecinţe, Maria Necula a intrat în propria magazie ( cu gândul de a mai salva câteva din lucrurile aflate acolo), moment în care, din cauza vâlvătăii şi a propagării cu repeziciune a flăcării, aceasta a rămas prizonieră în incinta acesteia. Aşa de altfel a şi fost găsită de oamenii legii şi pompierii sosiţi să limiteze şi să lichideze incendiul: carbonizată în locul în care până nu de mult se aflase magazia. Si casa vecină a ars în proporţie de 80 %.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90