EcoMoto 930×122

adapost

CASĂ ÎN PITEȘTI PENTRU OAMENII STRĂZII

Primăria Pitești are de ales între două locuri pentru construirea viitorului adăpost de zi destinat oamenilor străzii: zona blocului U3 de pe Calea București și zona pieței agroalimentare Smârdan.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Viceprimarul Laurenţiu Zidaru crede că viitorul adăpost de zi din Pitești ar putea atrage aici și persoane din alte zone ale ţării.

„Există riscul să vină de peste tot oameni ai străzii care să vrea să fie cazaţi în acest centru de zi, dar nu putem îngrădi dreptul la libera circulaţie. Vom încerca să impunem anumite criterii.”, precizează Zidaru. Unul dintre criterii ar putea fi ca solicitanții să fie din Piteşti. Problema este că mulți dintre oamenii străzii nu au acte de identitate care să ateste îndeplinirea unui astfel de criteriu. (Foto: jurnalspiritual.blogspot.ro)

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90