EcoMoto 930×122

angajatatii

Cat de multimiti sunt angajatii de joburile lor



Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala a realizat un sondaj de opinie care si-a propus sa reflecteze intocmai starea de spirit a cetatenilor. Sondajul a fost realizat si in Arges iar rezultatele sunt mai mult decat interesante.

Astfel, doar 3% dintre cei chestionati considera ca sunt foarte bine platiti la locul lor actual de munca, in vreme ce 40% sustin ca salariile lor sunt bunicele. Alti 40% au declarat ca sunt prost sau foarte prost remunerati, iar 16% sustin ca nu au un loc de munca.

 

44% afirma ca au sanse mici sau foarte mici de promovare la locul de munca, in timp ce 18% sustin ca nici nu se pune problema de asa ceva. Doar 7% sunt siguri de locul lor de munca, pe cand peste 60% se tem ca isi vor pierde slujba.

Asadar, o incertitudine foarte mare, nefiind astfel de mirare ca multi angajati au stari de anxietate sau sunt deprimati.

Peste jumatate dintre cei intervievati au spus ca nu sunt multumiti nici de conditiile de la locurile lor de munca, nici de tratamentul la care sunt supusi uneori de catre superiorii lor ierarhici.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90