NOR CURIER 930X122

    spital

    Ce bani au primit spitalele pentru plata datoriilor

    După cum v-am anunţat, Guvernul a alocat bani pentru plata datoriilor pentr o serie de spitale din judeţ, iar Casele de Asigurări de Sănătate judeţene au început să achite din arieratele înregistrate până la data de 30 iunie 2010.

    Astfel, Casa de Asigurări de Sănătate Argeş a virat în data de 3 septembrie, în contul a cinci spitale, suma totală de 18 milioane lei ( 18 miliarde lei vechi).
    Poate şi ca efect al reticienţei cu care administraţia locală a semnat preluarea gestiunii spitalelor, prelungind până spre final semnarea acordului, pentru plata datoriilor de la Spitalul municipal Câmpulung, intrat în administrarea Consiliului Local, s-a alocat cea mai mare sumă: 13,92 miliarde lei vechi. Au mai fost alocate 1,47 miliarde lei vechi către Spitalul Orăşenesc Costeşti, 1,18
    miliarde lei vechi către Spitalul Vedea, 1,16 miliarde lei vechi către Spitalul Municipal Curtea de Argeş şi 0,26 miliarde lei vechi către Spitalul TBC Câmpulung.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90