930 x122 grota rece

alocatie

10lei

Ce poţi să mănânci cu 10 lei pe zi?!

Autorităţile judeţene au adoptat un proiect conform căruia valoarea alocaţiei zilnice de hrană în centrele de ocrotire a copiilor și în centrele medico-sociale şi de îngrijire a bătrânilor din Argeș va creşte în anul 2014.

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru argeșeni! Până la 200.000 de euro!

În prezent valoarea acesteia este de 8,3 lei de persoană pe zi.

„Având în vedere creşterea semnificativă a preţurilor la produsele alimentare de bază şi servicii în intervalul de timp 2008-2013, considerăm că valoarea actuală a alocaţiei zilnice de hrană este insuficientă pentru asigurarea mesei zilnice a beneficiarilor. Prin proiectul actual propunem creşterea alocaţiei de hrană la valoarea de 10 lei pe zi de persoană”, arată inițiatorii în raportul trimis Consiliului Judeţean pentru aprobare. Iar raportul a fost adoptat.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

În total, aşadar, este vorba de o sumă de 310 lei pe lună de persoană, nici măcar cât pensia minimă! Pentru deţinuţi, statul cheltuieşte de aproape 8 ori mai mult!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90