930×122 CAPRA 5

calorifer

Cereri multe pentru ajutoare de incalzire

La Pitesti au fost inregistrate 1.690 de cereri pentru ajutoare de incalzirea cu lemne si carbuni sau gaze naturale. Acestora li se adauga alte circa 5.000 de cereri pentru sistemul centralizat de incalzire.

 

Primaria municipiului Pitesti a primit pana la aceasta data 1.690 de cereri de ajutoare pentru incalzirea cu lemne, carbuni si gaze naturale. Spre deosebire de alti ani, nu au fost inregistrate decat 56 de solicitari pentru acordarea ajutorului de incalzire cu lemne, semn ca mai multi pitesteni au renuntat la sobe.

 Pana anul trecut, numarul acestora depasea 150. Trebuie mentionat faptul ca solicitarile se primesc pe intreaga perioada a sezonului rece (adica pana in martie 2011), dar stabilirea dreptului la ajutor se face numai cu luna in care este inregistrata cererea, iar nu retroactiv.

Cunatumul acestor ajutoare va fi scazut din valoarea facturilor la gaze, iar in cazul incalzirii cu lemne se fac plati in fiecare luna in zilele de 15, 16 si 17 la casieria Primariei situata la etajul I.

Persoanele care au masini cu capacitatea cilindrica peste 1.600 centimetri cubi sau care detin conturi cu peste 3.000 de lei in ele nu mai primesc ajutoare. Cine completeaza declaratii false privind bunurile sau veniturile sale risca sa infunde puscaria.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90