NOR CURIER 930X122

    locuinte_anl

    Chirii mai mari pentru locuintele ANL

    Chiriasii din locuintele realizate din fonduri ale ANL vor plati chirii mai mari. In acest fel, autoritatile incearca sa ii determine pe chiriasi sa cumpere aceste locuinte, chiriile fiind in prezent modice.

    Peste 350 de familii din Arges locuiesc in prezent in locuinte realizate din bani ai Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL), dar care se afla acum in administrarea si proprietatea administratiilor locale. Cele mai multe familii din locuinte ANL sunt la Curtea de Arges si la Pitesti.

    Fiind vorba de familii care, in momentul in care au facut cereri pentru aceste locuinte, aveau membrii titulari cu varsta de pana la 35 de ani, chiriile pe care le platesc la stat sunt modice. Ei bine, acest lucru s-ar putea schimba, statul dorind ca locuintele respective sa fie vandute.

    Pana acum, in ciuda demersurilor facute de Guvern, locuintele ANL din Arges nu au fost vandute chiriasilor. Autoritatile prefera sa aiba locuintele in proprietate iar chiriasii sunt multumiti cu sumele mici pe care le platesc lunp de luna.

    Situatia este valabila si in alte zone ale tarii, asa incat guvernantii se gandesc sa mareasca substantial chiria pentru locuintele ANL. In acest fel se doreste fortarea chiriasilor sa achizitioneze aceste locuinte.

    In momentul de fata, valoarea chiriei pentru o astfel de locuinta poate ajunge si la 50 de lei pe luna, infinit mai mica fiind decat chiriile practicate pe piata libera.

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90