EcoMoto 930×122

calorifer

Cine nu primeste ajutor de incalzire

Primaria Pitesti a postat pe site-ul propriu, www.primariapitesti.ro, o serie de precizari importante pentru potentialii beneficiari de ajutoare de incalzire. Se estimeaza ca in aceasta iarna vor fi peste 5.000 de beneficiari la Pitesti, mult mai putini insa decat in anii trecuti (din cauza conditiilor dure impuse in prezent de guvernanti).

Autoritatile locale anunta ca ajutoarele de incalzire vor fi acordate pentru perioada noiembrie 2010 – martie 2011si ca acestea vor fi conditionate atat de nivelul veniturilor din luna anterioara depunerii cererii (sub 615 lei pe membru de familie), cat si de detinerea unor bunuri mobile sau imobile.

La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie si, dupa caz, al persoanei singure, se iau in calcul toate veniturile nete realizate de membrii acesteia in luna anterioara depunerii cererii, inclusiv cele care provin din drepturi de asigurari sociale de stat, asigurari de somaj, obligatii legale de intretinere, indemnizatii, alocatii si ajutoare cu caracter permanent si alte creante legale, cu exceptia burselor de studiu si a burselor sociale, precum si a burselor «Bani de liceu».

Daca familia sau persoana singura are in proprietate cel putin unul dintre bunurile de mai jos, nu beneficiaza de ajutor pentru incalzirea locuintei:

– cladiri sau alte spatii locative in afara locuintei de domiciliu sau alte imobile aflate in proprietate, cu exceptia locuintei de domiciliu.
–  mijloace de transport: autoturisme care depasesc 1.600 cmc, autoutilitare, autocamioane de orice fel si remorci, salupe, barci cu motor, scutere de apa, iahturi, autobuze, microbuze;
–    utilaje agricole: tractor, combina autopropulsata;
–    utilaje de prelucrare agricola: presa de ulei, moara de cereale;
–    utilaje de prelucrat lemnul: gater, drujba sau alte utilaje de prelucrat lemnul actionate hidraulic, mecanic sau electric;
– depozite bancare cu valoare de peste 3.000 lei.

CATEGORII DE ANIMALE/PASARI:
1. peste 3 bovine;
2. peste 5 porcine;
3. peste 20 de ovine/caprine;
4. peste 15 familii de albine.

Pentru sezonul rece 1 noiembrie 2010—31 martie 2011  termenul de depunere a cererilor si declaratiilor pe propria raspundere pentru acordarea ajutorului de incalzire a locuintei este 12 noiembrie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90