EcoMoto 930×122

debransare

Cine risca debransarea in Trivale

Asociatiile din Trivale au datorii de peste 70.000 de lei la termoficare. Daca nu incep sa achite din debite, indiferent de cat de mari sau de mici sunt acestea, asociatiile respective risca sa fie debransate si actionate in instanta, pentru ca apoi sa fie executate silit.

 

Conform datelor furnizate de SC Termo Calor Confort SA Pitesti, datoriile asociatiilor de proprietari din cartierul Trivale si din zona Marasesti se ridica in prezent la suma de 70.783 de lei. O singura asociatie a facut angajament ferm de plata, in rest celelalte asociatii au primit preaviz de sistare a furnizarii agentului termic pentru neplata. In doua situatii s-a optat pentru conciliere, partile incercand sa ajunga la un acord.

Cele mai mari datorii le are asociatia de proprietari Ana Maria de la blocurile 45 si 46 din Trivale care figureaza cu debite totale de 24.928 de lei. Pe pozitia a doua in topul nedorit al datornicilor se afla asociatia de proprietari Speranta de la blocul 77, cu suma de 12.024 de lei.

Pe locul trei se regaseste asociatia 15 din Marasesti, cu 6.430 de lei datorie.
Preavize au fost emise de catre termoficare si pentru asociatii cu datorii ridicol de mici. Este si cazul asociatiilor de la blocul D6bis din Trivale si Frasinului de la blocul 86 care datoreaza 209 lei, respectiv 292 de lei termoficarii.

Pe langa debransare, asociatiile risca sa ajunga si in instanta si, de aici, la executare silita.

 

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90