EcoMoto 930×122

    cioaca

    Cioaca zice ca Elodia traieste

    Poliţistul Cristian Cioacă le-a spus judecătorilor că este sigur că soţia sa trăieşte, dar că anchetatorii nu vor să meargă pe această pistă, pentru că vor să se răzbune pe el indicându-l ca principal suspect.

    În apărarea sa, Cristian Cioacă spune că există un martor care nu a fost niciodată audiat şi care susţine că a văzut-o pe Elodia după dispariţia oficială. Mai mult, Cristian Cioacă spune că ar fi vorba de o înscenare şi că petele de sânge găsite pe hainele şi lucrurile soţiei ar fi fost special puse de anchetatori.

    Despre reparaţiile din casă poliţistul dă vina pe fiul său. Fiind destul de mic părinţii îi făceau baie zilnic, iar apa care se scurgea a ajuns să se infiltreze în pereţi, de aceea şi nevoia de reparaţii. Pentru petele de sânge găsite de anchetatori sub reparaţii Cristian Cioacă nu are explicaţii. Cristian Cioacă nu a reuşit să îi convingă pe judecători cu aceste explicaţii, magistraţii luând decizia de a-i prelungi mandatul de arestare preventivă.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90