Donaris 930 x 122

club

CLUB DIN PITEŞTI, SOLIDAR CU RĂNIȚII DIN CARNAGIUL DE LA COLECTIV

3o octombrie 2015 va rămâne o zi neagră în conştiinţa noastră, a tuturor. Milioane de oameni se roagă pentru sufletele celor decedaţi şi pentru răniții în urma carnagiului din clubul Colectiv din București.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Un club din Piteşti a decis să doneze din încasările obţinute aseară, în folosul răniților care au nevoie de sânge.

,,Având în vedere evenimentele petrecute în Capitală şi în semn de respect faţă de cei implicaţi sau afectaţi, anunţăm că luni, 2 noiembrie, încercăm să strângem cât mai multe mașini să plecăm spre centrele de donare de sânge din București. (…) Clubul nostru a rămas deschis, conform programului, aseară, iar din încasări vom susţine transportul tuturor persoanelor care vor participa luni la această acțiune și cheltuielile aferente. Gândurile noastre sunt în acest moment alături de cei care au fost în Colectiv, prietenii şi familiile acestora.’’, anunță pe Facebook reprezentanţii clubului. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3