930 x122 grota rece

politist-amenda

Conflicte vechi, dosar mai nou

Ce poţi face într-o zi de duminică, mai ales dacă locuieşti pe undeva pe la ţară şi nu oriunde, ci tocmai la limita de sud a judeţului nostru ? Păi, fie mănânci, apoi bei zdravăn după care ori numeri banii, daca ii ai, ori îţi iei nevasta la bătaie pentru cine ştie ce motiv pe care nici măcar tu nu-l cunoşti prea bine.

Sau, dacă ai conflicte mai vechi cu vreun consătean şi eşti sigur pe tine, atunci faci tot posibilul să dai nas în nas cu acesta pentru a-i asigura o corecţie. Cam aşa s-au petrecut lucrurile duminică după amiază pe la Palanga – Popeşti, acolo unde doi localnici ( unul de 60, celălalt de 58 de ani) între care existau stări conflictuale mai vechi. Cei doi s-au întâlnit la drum de seară pentru a pune ţara la cale. Pardon, lucrurile dintre ei la punct. Un bărbat din Mioveni care avea drum pe acolo prin Palanga, a observat pe cineva care zăcea pe parginea drumului.

Cum bărbatul căzut doar gemenea, trecatorul a sunat imediat la poliţie solicitându-le acestora ajutorul. Victima a fost transportată între timp cu o ambulanţă la Spitalul din Costeşti, acolo unde de altfel a rămas sub supraveghere medicală iar oamenii legii au demarat cercetările pentru a afla care a fost cauza dar mai ales motivul acelei altercaţii. În scurt timp poliţiştii au aflat că între cei doi bărbaţi există conflicte mai vechi iar duminică întâlnindu-se pe drum, nu au rezistat să nu se mai bată inca o dată. Fiind mai tânăr cu doi ani decât victima sa, autorul l-a atacat cu o bata, lovindu-l in cap si abandonandu-l ulterior in sant. Din momentul aflării adevărălui, oamenii legii aşteaptă acum sa vada câte zile de îngrijiri medicale urmează să primească victima iar în funcţie de acestea şi de o eventuală plângere a acestuia, să facă încadrarea juridică a faptei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90